Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

14 November 2017

Escape WaterPlay Penang | Family and Friends

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Entry terakhir di Escape WaterPlay Penang. ada beberapa aktiviti yang saya tak share dengan korang semua lagi. rasa rugi lah kan kalau tak share. biar korang pun rasa tak sabar nak masuk buat aktiviti dalam tu jugak muahahahaha :p






River Cruise kot namanya hahahahaha. lupa dah apa ke namanya pun ntah. tapi menyusur sungai dengan pelampung bentuk 8 ni haaa. ala aktiviti rileks rileks je ni. kitorang bantai naik pelampung ni empat orang hahahaha. alhamdulilah selamat sampai ke darat balik kerkerker. cumanya bila nak turun bila dah habis tu masing masing tatau cara. terusssss terjatuh tenggelam dalam air. mujur si kecik tu abi dia pegang dan Uwais dekat saya. kalau tak cuak jugak sebab ummi pun tak reti berenang hahahahaha. tapi Fateh Uwais seronok. dah habis satu round dia bodek abi pusing lagi sekali. dah habis round kedua dia bodek pulak round ketiga. bodek kali ke empat abi tak layan dah hahahahaha



Escape Club. tempat korang rehat rehat ni. ala macam cafe dalam air. ada kaunter jual minuman, ada meja bar separuh bulat bawah pokok tu dan ada kerusi dalam air keliling dia. nampak macam best tapi takde kawan nak ajak bergosip dalam air dekat situ. hihihi


Dan akhir sekali ada gelanggang bola pantai. ada team yang main hari tu tapi saya segan nak ambik gambar. abang abang tu tak pakai baju, berseluar pendek je. hurmmm takpe lah ambik gelanggang je pun boleh lah kan hahahaha. kalau datang buat company family day seronok ni. boleh main sama sama.



Terima kasih sekali lagi Team Escape WaterPlay dan Team Projek Blogger Utara Media yang sudi jemput kami sekeluarga ke review 29 Oktober lepas. alhamdulilah seronok sangat. moga ada rezeki, ada peluang dapat bekerjasama untuk event akan datang. terima kasih :)

Lagi Entry Lain Escape WaterPlay Penang 



Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...